Hotel Orizont din Predeal

Hotel Orizont revine in atentia dumneavoastra cu o noua infatisare demna de renumele cu vechime pe piata romaneasca.

Hotelul va propune 139 camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinte Orizont Forum, un restaurant cu specific international si unul cu specific traditional romanesc, alaturi de crama, 4 baruri cu o arhitectura deosebita, si nu in ultimul rand Cigar Club.

Tarifele de cazare includ mic dejun si acces la centrul SPA, acolo unde veti intalni o oaza de liniste care imbina relaxarea cu energizarea. SPA Orizont va asteapta cu piscina interioara incalzita, doua jacuzzi, sala de fitness, sauna uscata, sauna umeda, sauna cu infrarosu, masaj sau diferite tratamente dermato-corporale si dermato-faciale.

Gust, condimente si o atmosfera deosebita fac Restaurantul Orizont locul ideal pentru o cina deosebita. O intalnire de afaceri, o cina romantica, o mare petrecere sau un eveniment major, toate se pot desfasura in restaurantul cu specific international. Cu un meniu rafinat şi muzica live, va oferim atmosfera potrivita fiecarei ocazii cu care sunteti oaspetii Restaurantului Orizont!

Restaurantul si crama cu specific romanesc Miorita propun un concept prin care bucataria traditional romaneasca si designul spectaculos sunt oferite clientului rafinat, modern si deschis spre nou, identificat de noi în clientul Hotelului Orizont.

Încă de la intrarea în hotel, cafeaua aromata si bauturile fine sunt pregatite pentru Dumneavoastra la Lobby Bar. Pianul live şi decorurile spectaculoase va ureaza « Bun Venit »!

Dupa cina, seara poate continua în Sky Lounge, situat la ultimul etaj al hotelului, unde atmosfera este intima si fiecare bautura vine însotita de doua surprize: privelistea senzationala si atmosfera de calitate.

In cadrul Hotel Orizont Predeal se afla un centru de intruniri, renumit prin profesionalism si calitatea serviciilor. Orizont Forum va ofera 4 sali de conferinte: Postavaru, Piatra Mare, Bucegi şi Panorama, dotate complet cu echipamente de ultima generatie, internet si telefonie, pregatite pentru evenimentul Dumneavoastra.

Hotel Orizont Predeal