Hotel Central din Ploiesti

Hotelul Central este situat in centrul Municipiului Ploiesti, intr-o cladire cu o arhitectura neoclasica. Acesta este complet renovat, fiind clasificat la categoria 4 stele.

Hotelul dispune de 166 de camere (248 locuri), organizate dupa urmatoarea structura: camere standard, executive, garsoniere, apartamente. In acest fel putem veni in intampinarea tuturor solicitarilor clientilor nostri, oferind un pachet de servicii ce poate fi personalizat in functie de nevoile si preferintele acestora.

Situat la doar 45 km distanta de Aeroportul International “Henri Coanda” Bucuresti, hotelul asigura servicii de transfer de la/la aeroport.

Oaspetii complexului se pot bucura de urmatoarele facilitati: saloane restaurant, centru de conferinte, centru de relaxare (piscina pentru copii, sauna, fitness, masaj), cafenea – cofetarie, bar. O serie de servicii sunt oferite gratuit: internet wireless, internet point, parcare.

Oricare dintre cele trei saloane restaurant ofera un cadru elegant, intim, primitor si cu servicii de calitate, fiind locul perfect pentru organizarea oricarui eveniment. Capacitatea maxima a saloanelor:

Cristal

200

locuri

Clasic

120

locuri

Crama Berbec

100

locuri

Echipamentele si dotarile de care dispun salile de conferinte asigura desfasurarea evenimentelor in cele mai bune conditii:

  • internet wireless / wired de mare viteza;
  • climatizare;
  • flipcharts si markere de diverse culori;
  • coli cu antet, pixuri;
  • ecrane de proiectie;
  • videoproiectoare;
  • instalatie de sonorizare;
  • foaier pentru organizarea pauzelor si servirea coffee break-ului.

Centrul de conferinte dispune de 5 sali cu capacitate variind de la 20 la 250 de locuri. Exista posibilitati multiple de configurare a spatiilor disponibile, acestea putand fi adaptate pentru organizarea de sedinte, intalniri, traininguri, seminarii, prezentari, expozitii, workshop-uri, lansari de produse si conferinte.

Hotel Central Ploiesti

Spatii de inchiriat

Societatea FEPER S.A. – sucursala Ploiesti va ofera spre inchiriere spatii comerciale in incinta Hotelului Central Ploiesti:

Suprafata: 33 mp, chirie: 1000 euro/luna + TVA, toate utilitatile incluse.

Informatii suplimentare cu privire la inchirierea spatiilor disponibile se pot obtine de la:

Persoana de contact:

Paul Palas

Telefon: 0766 233 730