FEPER S.A. – CENTRU DE AFACERI ofera spre inchiriere spatii pentru birouri, depozitare si productie pe o suprafata de aproximativ 22.000 mp. Cladirea este amplasata in partea de Nord a Bucurestiului, pe Platforma Pipera – o zona in dezvoltare continua si de interes pentru multe companii multinationale cum ar fi: Rank Xerox, Hewlett Packard, Orange Business, Honda Trading, Softwin, Ringier, Nestle, Raiffeisen Bank, Vodafone, BCR Erste, Bank Post, Securitas, Infineon etc

Prin amplasarea si dotarile sale, FEPER – Centru de Afaceri ofera spre inchiriere spatii care pot gazdui companii de succes. Printre clientii nostri se numara: Star Storage, Orange, Vodafone, NX Data, Lasting, Aerzen, Top Production si alte firme care isi desfasoara activitatea in domeniile tehnicii de calcul si telecomunicatiilor, dar nu numai.

Constructia este structurata pe 5 niveluri, la parter functionand Receptia, Sala de Expozitie si Conferinte, iar la etajele superioare regasindu-se spatiile amenajate pentru birouri.

Cladirea este prevazuta cu ascensoare de persoane si ascensoare de marfa. De asemenea, partenerii Centrului de Afaceri FEPER beneficiaza de peste 300 locuri de parcare amenajate, atat pentru autoturisme, cat si pentru transport marfa.

Cladirea ofera si utilitati industriale: energie electrica trifazata si aer comprimat.

FEPER S.A. – CENTRU DE AFACERI asigura, prin firme specializate, securitatea cladirii si paza contra incendiilor. Personalul angajat al firmelor partenere beneficiaza de servicii medicale oferite de un cabinet din cadrul cladirii. De asemenea, in incinta exista un birou notarial si doua restaurante / catering.

Spatii de inchiriat

Societatea FEPER S.A. va ofera spre inchiriere spatii de birouri, productie si depozitare.

Informatii suplimentare cu privire la inchirierea spatiilor disponibile se pot obtine de la:

Persoana de contact:

Cosmina Deaconescu

Telefon: 0740 171 755
Mail: cosmina_deaconescu@feper.ro